Interieurglas specialist

Jongbloed & Zn is al vele jaren de interieurglas specialist. En… glas leeft! Het is van nature een mooi en neutraal materiaal. Daarom kan het voor zoveel uiteenlopende toepassingen worden gebruikt. Ons streven is om de schoonheid van glas altijd te koppelen aan functionaliteit. De glastoepassingen die wij maken, zijn dan ook bruikbaar en leefbaar. Wij combineren de ervaring van vier generaties ambachtelijk vakmanschap met de mogelijkheden van glas in al zijn facetten en geavanceerde technieken.

Inmiddels zijn wij één van de modernste glasbewerkingsbedrijven van Nederland. Wij maken alles op het gebied van interieurglas. Vandaar ook dat wij onszelf uw interieurglas specialist noemen. Ook het inmeten, thuis bezorgen of de montage van uw bestelling behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Bij ons kunt u terecht voor glastoepassingen voor al uw woon- of bedrijfsmatige wensen. U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het voor u: tafels, stoelen, vitrinekasten, decoratieobjecten en woonaccessoires, maar ook deuren, glasplaten, douchecabines en spiegels.

Jongbloed & Zn levert al vele jaren interieurglas in de grote regio rondom Tilburg, Den Bosch, Breda, Waalwijk en Oosterhout. Advies of een offerte? Informeer dan gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden en bespreek uw ideeën of wensen met onze vakkundige medewerkers. U zult zich verbazen over de mogelijkheden en de korte levertijden!