Glazen douchedeur Den Bosch

Bent u op zoek naar een professionele partij voor de realisatie en montage van een glazen douchedeur Den Bosch of omstreken? Neem dan gerust eens contact op met Jongbloed & Zn. Voor alle glazen toepassingen in uw badkamer hebben zij een creatieve oplossing. Hierbij kunt u denken aan op maat gemaakte spiegels, volledige douchecabines maar natuurlijk ook aan een glazen douchedeur Den Bosch of omstreken.

Een glazen douchedeur word op maat gemaakt en kan bestaan uit een enkel deur, dubbele deur, een schuifdeur of een draaideur. Daarnaast heeft Jongbloed in hun showroom in Tilburg, dichtbij Den Bosch, een groot assortiment aan scharnieren, schuifsystemen, knoppen en grepen in diverse uitvoeringen en modellen. En extra fijn om te weten: door de douchedeur te voorzien van een antikalk coating wordt deze zeer onderhoudsvriendelijk.

Voor een topkwaliteit glazen douchedeur Den Bosch of omstreken kunt u dus terecht bij Jongbloed & Zn. Informeer gerust naar de mogelijkheden of naar een vrijblijvende offerte.

Glazen schuifdeur