Glazen douchedeur Waalwijk

Bent u de badkamer aan het renoveren? Of gaat u een nieuwe badkamer plaatsen? Dan mag een glazen douchedeur Waalwijk of omgeving natuurlijk niet ontbreken! Familiebedrijf Jongbloed & Zn beschikt over de meest moderne machines en zij combineren dit waar gewenst met prachtig oud handwerk. Op deze manier kunnen zij altijd een glazen douchedeur naar uw wens samenstellen.

In de showroom in Tilburg, op korte afstand van Waalwijk, bent u natuurlijk van harte welkom om de mogelijkheden van een glazen douchedeur te bekijken. Daarnaast heeft u hier ook de mogelijkheid om alle bijbehorende accessoire uit te zoeken zoals scharnieren, schuifsystemen, knoppen en grepen.

Het team van Jongbloed & Zn helpt u graag en vertaalt haar kennis direct naar een vrijblijvend vakkundig advies op maat. Gezien elke situatie uniek is, komen onze gecertificeerde medewerkers graag bij u op locatie voor advies, inmeten en montage. En elke glazen douchedeur wordt bij Jongbloed voorzien van een antikalk-coating zodat uw glazen douchedeur Waalwijk lekker onderhoudsvriendelijk blijft.

Glazen schuifdeur